Om Livslogg.se, hur funkar det?

Livslogg är en webbsida som följer kända svenskars bildbloggande på nätet. Man kan se siten som ett automatiserat rss-flöde (mer om RSS) som själv väljer ut vilka kändisar som skall följas.

Vi använder en uträkning som själv avgör vilka som skall dyka upp på siten och vilka bilder som den tror är relevanta att visa för våra besökare. Man skulle kunna säga att Livslogg.se som ett stort skyltfönster för alla självpublicerade kändisbilder på nätet genom Twitter och Instagram.

Det är viktigt att understryka att vi inte kopierar några bilder, utan vi länkar allt till orginalkällan med korrekt attribut. Vi visar endast bilder som publicerats publikt och vi respekterar privata konton och bilder och länkar inte dessa.

Hur lägger jag till något på Livslogg?

Tycker du att någon saknas på siten? Då är det bara att skicka oss ett mail på [email protected] så ser vi till att bilderna från denna person dyker upp på siten. Notera att det kan ta några dagar innan bilder börjar dyka upp dock och att vi har vissa kriterier som måste uppnås innan vi lägger till personen.

Kan ni ta bort mig från Livslogg?

Naturligtvis kan vi ta bort dig. Det är bara att skicka oss ett mail på [email protected] så försvinner du per omgående.

Men kom ihåg att denna siten är en bra reklampelare för dig och gör att du (och dina bilder) når ut till en större publik. Och eftersom vi inte sparar något här på Livslogg.se så kommer bilderna försvinna om du väljer att ta bort dem på motsvarande socialt nätverk. Vi sparar alltså inga bilder på denna webbsidan.